Få pladser tilbage på uddannelsen

Uddannelsen til bevægelsesunderviser og massør Gotvedinstituttet

Har du gået med planer om at søge ind på uddannelsen til bevægelsesunderviser og massør, så bør du få din ansøgning sendt nu.

“Man skal ikke sidde og putte med sin ansøgning og tøve for længe med at sende den, for så når man det ikke”, siger uddannelsesleder Henriette Bolt. Hun har oplevet en stor søgning de sidste par måneder, og der er nu kun ganske få pladser tilbage til studiestart 1. september.

Det digitale infomøde

Da corona-virus vendte op og ned på alting, måtte Gotvedinstituttet finde andre måder at afholde sine infomøder på. Almindeligvis er interesserede blevet inviteret ind i huset på Vodroffsvej til et møde og en rundvisning, men nu foregår møderne i stedet gennem det allestedsnærværende Zoom. Det skulle vise sig at være en stor succes, og Henriette Bolt fortæller, at der var overraskende stort nærvær i samtalen.
Vi afholder næste infomøde, når der er nok tilmeldte – så giv besked i dag, så vender vi tilbage med en dato snarest.

Et hold bliver færdigt

Lige om lidt bliver endnu et hold nyudklækkede bevægelsesundervisere og massører sendt ud i verden. 26. juni er der afslutning for holdet, der startede i 2018, og de glæder sig til at byde en ny tilværelse velkommen med masser af muligheder for selv at sammensætte sit arbejdsliv.

Læs mere om uddannelsen