Ekstra vandreture i vinterskoven

Vandretur Gotvedinstituttet

Nåede du ikke at få plads i uge 5 på de populære vandre- og forkælelsesture, så har du nu muligheden for at melde dig på to ekstrature i uge 7, som Henriette Bolt har arrangeret.

Henriette Bolt besluttede sig derfor for at finde to ekstra dage i kalenderen, så flere har mulighed for at komme med. det bliver 15. og 17. februar i uge 7. Et af højdepunkterne på turene er, når I ankommer til de planlagte frokostdestinationer, hvor benene hviler sig lidt, mens maven bliver fyldt med en skøn – og ikke for tung – frokost.

Kom med på to skønne ture i den smukke nordsjællandske natur, og glæd dig til hyggeligt samvær med de andre deltagere.

Vi skal vandre i den smukke, danske natur, som kun er en lille togtur væk. Vi skal ud i den nøgne vinterskov og nyde den friske luft, den klare himmel og opleve naturens beroligende skønhed. Vi tager vandrestøvlerne på og går 2 forskellige ruter i relativ kort afstand til København.

For tredje år i træk arrangerer Henriette Bolt sin populære vandreuge i skovene omkring Storkøbenhavn. Med tidligere erfaringer i rygsækken har hun udviklet en skøn, aktiv ferieform, der styrker benene, giver gode oplevelser og plads til socialt samvær.

Kom med fra tirsdag d. 15. og torsdag d. 17. februar.

Program for vandreugen

  • Tirsdag  15. februar: Vi mødes kl.10 på Vedbæk station. Turen går til Arboretet i Hørsholm, hvor vi spiser vores medbragte madpakke. Efter en runde i Arboretet, går vi gennem Folehaveskoven til Rungsted station. Turen er i alt på ca. 12 km.
  • Torsdag 17. februar: Vi mødes kl.10.00 på Sorgenfri station og slutter på Klampenborg. Vi spiser frokost på Rådvad kro, hvor vi serveret en vegetarisk ret, Vand med og uden brus, 220,- per person. Turen er i alt på ca. 13 km.

Pris og tilmelding

Prisen er 200 kr. Man betaler selv for frokost og drikkevarer. Da vi bliver mange, skal man forudbestille den samme menu til hele gruppen.

OBS! Af hensyn til bordreservation på Rådvad kro, skal du sende en mail til Henriette: Uddannelsen@gotved.dk hvis du ikke har mulighed for at gå med torsdag d.17.

Ret til ændringer i programmet forbeholdes. Alle tilmeldte vil modtage en mail ca. en uge, inden vi mødes med eventuelle ændringer.

Vi håber at se gengangere såvel som nye deltagere.