Ekstra vandretur i uge 12

Vores vandreture er arrangeret som et bæredygtigt alternativ til andre rejseformer, der indebærer flyvning og CO2 belastning af vores klima. Vi er utrolig glade for den store tilslutning, der har været til vandreturen i uge 5

Det er forårsjævndøgn mandag 12. marts og vi skal fejre forårets komme med en ekstra vandretur i uge 12. Mandag, tirsdag og torsdag vil vi trave i skovene nord for København. Fredag skal vi til Roskilde. Onsdag er hviledag. Turene er på ca. 10 – 15 km og vil starte og slutte fra en togstation omkring København. 

Vi kan få nogle helt vidunderlige oplevelser ved at bevæge os ud i naturen omkring os. På med vandresko og støvler, tag en paraply med i rygsækken og kom med ud at gå.

Vi skal vandre i den smukke, danske natur, nyde den friske luft, den klare himmel og opleve skovens beroligende skønhed.

Der skal traves og snakkes undervejs. Vi vil hvile benene og nyde den medbragte madpakke eller en god frokostrestaurant på vejen.

Program

  • Mandag 20. marts: Starter på Holte station kl.10. Vi vandrer langs Furesøen over Vaserne og Bistrup til Birkerød, hvor vi spiser vores medbragte madpakke. Fra Birkerød, kan man vælge at tage toget eller gå retur til Holte. Turen er i alt på ca. 13 km.
  • Tirsdag 21. marts: Vi mødes på Gentofte station kl.10. Vi går gennem Bernstorffsparken, igennem Dyrehaven til Strandmøllekroen, hvor vi spiser et stykke smørrebrød med rødspætte filet eller hummus og avokado til ca. 140 kr. + drikkevarer. Derfra går vi til Klampenborg gennem Taarbæk. Turen er på ca.12 km.
  • Torsdag 23. marts: Vi mødes på Holte station kl.10 og slutter på Skodsborg. Frokost Spiseriet, Gl. Holtegaard, hvor de serverer en dejlig varm suppe. Turen er i alt på ca. 13 km.
  • Fredag 24. marts: Vi mødes kl.10.30 på Roskilde station. Vi går fra Roskilde station, gennem byen og parken til havnen og ud til Sankt Hans. Derfra tilbage, hvor vi spiser en god frokost på Piber Hus. Ca.10 km. Derefter er der mulighed for at opleve Roskilde Domkirke og området omkring Domkirken.

Vær opmærksom på, at der komme ændringer i programmet.

Vi anbefaler at

Det bliver en fantastisk uge med oplevelser og gode samtaler på de lange vandreture. Hvis du ikke er i god vandreform, anbefaler vi lidt gå-træning i ugerne op til, så kroppen ikke bliver udmattet, og du risikerer skader. 

Priser

Selve turen koster 200 kr. for alle 4 dage. Da vi er afhængige af donationer, har vi et antal pladser, hvor man samtidig giver en donation til Instituttet – læs om donationer her

Derudover betaler man selv for frokost og drikkevarer.

Tilmelding

Tilmeld dig til turen uden donation her 

Tilmeld dig til turen med donation her

OBS!

Tilmeldingen gælder alle 4 dage. Hvis der er dage, hvor man ikke kan deltage, SKAL man huske at sende en mail til henriettebolt@gotved.dk senest en uge før. Hvis man ikke deltager tirsdag eller torsdag, hvor der er reserveret bord og mad, vil vi blive nødt til at opkræve for måltidet.