Gotvedgymnastik og stræk med rulle og bold

Kursus i fascia/bindevævstræning Gotvedinstituttet

Er du ny? Opret dig her!Oplever du muskelspændinger og stramninger i kroppen, som gør, at du ikke kan bevæge dig frit og let? Dette kan skyldes, at fascia (bindevæv) tørrer ud med alderen eller ved inaktivitet.

Ved øget fokus på fascia-bevægelser vil vi kunne gøre bindevævet mere elastisk og få et langt bedre udgangspunkt for koordination, styrke og stabilitet.

Vi løsner op for eventuelle muskelspændinger og ufleksibel fascia, inden vi udfører øvelserne eller under øvelserne og registrerer derefter, om vi kan mærke forskel. Desuden er afspændingsteknikker, dynamiske stræk samt enkelte styrkeorienterede øvelser på programmet. Vi udforsker og masserer bindevævet godt igennem, strækker og styrker det ved brug af bolde, foamrollers og andre redskaber.

Kurset vil foregå i et roligt tempo, hvor øvelserne hovedsagligt er inspireret af Pilates og Gotvedgymnastik. Øvelserne vil løbende blive krydret med forklaringer. en mere fri, fleksibel, stærkere og velfungerende krop til hverdagens gøremål. Vi bruger en del tid på gulvet med vægt på hænder og arme.

Er du i tvivl, om du kan deltage pga. skavanker, er du velkommen til at kontakte Vibeke Thevik.

Kom og vær med, og bliv overrasket over, hvor dejlig kroppen kan føles efter dette kursus.


Underviser: Vibeke Thevik i Ny Sal.
Pris: 415 kr.

  • Undervisning fire fredage i træk kl. 15.15-16.15 med start den 30. august Tilmeld