Sund Bund

Et bækkenbundskursus for kvinder

144_632x356
Bækkenbunden skal være velkoordineret, stærk og udholdende. En velfungerende bækkenbund kan give en fornemmelse af kraft, energi, stabilitet og kontrol, hvilket er betydningsfuldt for hele kroppen. Hver gang trykket i bughulen forøges, spændes bækkenbundsmusklerne reflektorisk– vel at mærke hvis de er velkoordinerede og i balance.

På dette kursus vil du lære at mærke din bækkenbund – og om bækkenbundsmusklerne arbejder som de skal. Du vil lære hvordan du får fat i de rette muskler, og hvor meget træning der skal til for at vedligeholde eller genskabe balancen i bækkenbunden.

Kurset henvender sig til dig der lige har født, dig i overgangsalderen og dig der har lyst til at forbedre sexlivet ved hjælp af bækkenbundstræning. Der kan være mange årsager til problemer med bækkenbunden, og ofte er der mere end 1 brik i puslespillet.

På kurset skal vi arbejde med at få integreret bækkenbundstræningen i din hverdag. Du vil få forøget kropslig opmærksomhed og større teoretisk viden om bækkenbunden, og sammenhængen mellem bækkenbunden og kroppen vil som helhed blive tydeligere og træningen bedre.


Underviser: Mette Bøeg i Ny Sal.
Pris: 685 kr.
• Lørdag 21. april 2018 kl. 10.00-15.00. Tilmelding.