Sund Bund

Et bækkenbundskursus for kvinder

144_632x356
Er du ny? Opret dig her!Bækkenbunden skal være velkoordineret, stærk og udholdende. En velfungerende bækkenbund kan give en fornemmelse af kraft, energi, stabilitet og kontrol, hvilket er betydningsfuldt for hele kroppen. Hver gang trykket i bughulen forøges, spændes bækkenbundsmusklerne reflektorisk– vel at mærke hvis de er velkoordinerede og i balance.

På dette kursus vil du lære at mærke din bækkenbund – og om bækkenbundsmusklerne arbejder som de skal. Du vil lære hvordan du får fat i de rette muskler, og hvor meget træning der skal til for at vedligeholde eller genskabe balancen i bækkenbunden.

Kurset henvender sig til dig der lige har født, dig i overgangsalderen og dig der har lyst til at forbedre sexlivet ved hjælp af bækkenbundstræning. Der kan være mange årsager til problemer med bækkenbunden, og ofte er der mere end 1 brik i puslespillet.

På kurset skal vi arbejde med at få integreret bækkenbundstræningen i din hverdag. Du vil få forøget kropslig opmærksomhed og større teoretisk viden om bækkenbunden, og sammenhængen mellem bækkenbunden og kroppen vil som helhed blive tydeligere og træningen bedre.


Underviser: Mette Bøeg i Ny Sal.
Pris: 685 kr.
• Lørdag 9. februar 2019 kl. 10.00-15.00. Tilmelding.