Stress af med Gotvedbevægelse

Stress af med Gotvedbevægelse. Kursus på Gotvedinstituttet.

Sirid Nolsøes bedste råd til at slippe i nakke og skuldre med en enkelt øvelse:

“Her er en dejlig øvelse til at slippe i nakke, skulder og arm. Du skal stille dig afslappet med let spredte og bløde ben. Læg højre hånd på venstre skulder og sving venstre arm blødt frem og tilbage mens du blidt presser dine fingre ind i skuldermusklerne. Pres og slip med fingrene i takt med armsvinget. Mærk dit åndedræt og giv efter i skulder og ud igennem armen når du ånder ud. Du kan flytte fingrene lidt rundt i området og måske læne hovedet lidt til højre, så du får et let stræk. Du kan lade benene vippe med i takt med armsvinget. Bliv ved et par minutter og skift side.”
 

3 timers workshop i Stress af med Gotvedbevægelse

 
Tag med på workshop, hvor du gennem bevægelse får mulighed for at mærke og arbejde fysisk med din stress og anspændthed. Du vil blive mere opmærksom på din krops ressourcer og opleve at blive mere afslappet og let i kroppen.

Gennem rolige, flydende bevægelser til dejlig musik, lange stræk og forskellige former for afspænding og opmærksomhedsøvelser, vil vi genfinde din krops balance og give dit nervesystem positiv energi.

 

Sådan forløber kurset

 
Vi starter med en aktiv opmærksomhedsøvelse for at mærke hele kroppen og give slip på tankerne. Vi skal derefter mærke, hvordan stress påvirker kroppen både fysisk og psykisk, f.eks. åndedrættet, spændinger, tankemylder og tristhed.

Når vi kan mærke anspændtheden, kan vi også gennem fysiske øvelser lære at ryste den af os, og for at berolige kroppen og hovedet, skal vi stresse af med rolige flydende bevægelser, vekslet med energiske og legende bevægelser.

Kurset er for alle, som gerne vil lære at arbejde­­­ stress og anspændthed ud af kroppen med fysiske bevægelser samt lære at forstå sin krops signaler.

OBS! Kurset udbyder vi i samarbejde med Politiken Plus, og er du abonnent på avisen, får du kurset til rabatpris. Al tilmelding foregår gennem Politiken Plus også for ikke-abonnenter.

Underviser: Sirid Nolsøe i Ny Sal.
Pris: 520 kr. eller 400 kr. + 10 kr. i billetgebyr med Politiken Plus

8-ugers kurser, en ugentlig træning á 75 min.:
• Søndag 29. september kl. 14-17 Tilmelding