Skab åndehuller i din undervisning

Er du ny? Opret dig her!Kender du til at være tom for idéer, kørt fast i dine bevægelsesrutiner og føle dig mentalt træt, efter du har undervist?

Kom og få inspiration og metoder til at opbygge din undervisning med en legende tilgang og rusk op i dine rutiner som underviser. Her lærer du at skabe åndehuller i din undervisning og få fysisk og mentalt overskud som underviser.

Med leg og improvisation kan du skabe få eller mange, korte eller lange åndehuller i din undervisning. Vi giver dig et væld af nye idéer samt metoder til at guide dine kursister igennem øvelserne.

Kurset er bygget op over en forlænget undervisningstime med udgangspunkt i disse fire temaer:

1. Bevægelseslaboratorium; Vi udforsker og skaber nye bevægelser og får mulighed for at genopdage bevægelsesmønstre hos os selv.
2. Rum & retning: Vi forholder os til os selv, hinanden og rummet, vi er i.
3. Koreografi & musik: Vi leger med koreografi
4. Tilstedeværelsesøvelser og bodywork: Vi arbejder solo og parvis for at opnå et fysisk nærvær, som gør os i stand til at lytte til kroppen, hinanden og rummet. Der er tale om parvist kropsarbejde, som grounder os og øger vores fysiske tilstedeværelse.

På kurset er der tid til og fokus på refleksion. Dagen bliver fyldt af aktiv deltagelse med og uden musik, og vi underviser i en god og uhøjtidelig stemning.

Kurset henvender sig til: psykomotoriske terapeuter, idrætslærere, gymnastiklærere, instruktører og andre der underviser i bevægelse.

Undervisere:

Lotte Marie Jensen

Anne Kristine van den Zaag
Anne Kristine har undervist i moderne dans, improvisation og koreografi igennem 25 år på daghøjskoler, højskoler samt på workshops og ugentlige kurser. Hun er uddannet danser og koreograf fra School for New Dance Development, Amsterdam. Har en masteruddannelse fra Institut for Idræt, Kbh. Universitet og er uddannet sygeplejerske.


Undervisere: Lotte Marie Jensen og Anne Kristine van den Zaag i Ny Sal.
Pris: 810 kr.
Kurset er desværre aflyst!