Pulsing Barre og Gotvedgymnastik

med Joan Sandbak

Pulsing Barre Joan Sandbak

Er du ny? Opret dig her!Pulsing Barre og Gotvedgymnastik er undervisning for dig, der gerne vil øge din styrke, smidighed, balance og kropsholdning. Kurset tager udgangspunkt i kroppens naturlige bevægelsesmønstre kombineret med bevægelser fra ballet, pilates og yoga.

Du får desuden smidiggjort dine fødder og tæer, så du opnår et fundament, der kan bære dig på den mest hensigtsmæssige måde.

Træningen foregår primært ved barren til motiverende musik, hvor du træner dine muskler intensivt i graciøse bevægelsesserier. Gotvedgymnastikken sikrer, at vi udfordrer kroppen uden at overanstrenge den, og at de dansende bevægelser følger din krops natur.

Barretræning er velegnet til isoleret træning af enkelte kropsdele. Tro mod gotvedgymnastikken arbejder vi i et roligt tempo for at kunne vinde smidighed og styrke i led og muskler, uden overanstrengelser. Du skal ikke koncentrere dig om at holde balancen, da barren støtter.

Vi arbejder hele tiden med kropsbevidsthed, og ved hjælp af en guidet ledbevægelse aktiverer du de rigtige muskler. Vi bruger åndedrættet til at mobilisere og stabilisere samt til at udvikle kvalitet i bevægelsen. Din kropsholdning bliver mere sund og harmonisk uden unødige spændinger.

Vi arbejder kun på bare tæer eller med fivefinger socks/toesox.


Underviser: Joan Sandbak i Ny Sal.
Pris: 520 kr.

Lørdag 2. november kl. 10-14 Tilmelding


Se video fra kurset “Pulsing barre”