Move ‘n’ Groove 1

Dans dig fri

Er du ny? Opret dig her!Har du lyst til at udforske din krop og få redskaber til at give slip på dig selv? Kom til fire timers kursus med Groove, gotvedgymnastik, stræk og afspænding. Vi arbejder med at slippe dansen fri og komme af med spændinger, der bremser vores frie bevægelser.

Mange mennesker har travlt med at få familie, arbejde, socialt liv, rejser, økonomi, egne og andres forventninger til at hænge sammen. Når vi skal leve op til meget, får vi ofte spændinger og ubalancer i kroppen. På dette kursus arbejder vi med at bevæge og danse noget af det væk. Du vil gennem bevægelse, dans, afspænding og visualiseringer dykke ned i din krop og bevæge dig ud fra det, kroppen fortæller dig og har brug for.

The Groove Method er den letteste danseform; alle kan være med. Vi bevæger os rundt om hinanden på kryds og tværs. Hvordan det ser ud er ligegyldigt – følelsen er vigtigst. Det er ikke improvisationsdans, da vi danser de samme, simple trin, men på hver vores måde, så du får plads til at være dig selv. Vi arbejder med musikkens impulser, vores autenticitet og bevægelsens udtryk. I bevægelserne bruger vi også elementer fra gotvedgymnastik, hvor vi arbejder med gennemstrømmende bevægelser, stræk og finder balancen mellem at spænde og afspænde kroppen.

Målet er at opnå øget kropsbevidsthed og derved få en bedre fornemmelse af din krop. Du lærer igennem dansen at give slip på spændinger og derved opnå større kropslig balance.


Underviser: Karina Juul i Gammel Sal.
Pris: 520 kr.
Kurset er aflyst.