La Santa 2018

Gotvedgymnastik med Henriette Bolt

Foto: Søren Nielsen

Har du lyst til en aktiv ferie med Gotvedgymnastik, socialt samvær, cykel- og vandreture? Så er denne tur noget for dig. Henriette Bolt, uddannelsesleder på Gotved­instituttet, og hendes mand, Allan Hjort Mortensen, har planlagt en uge, hvor din krop får et energiboost. Vi tager til La Santa på øen Lanzarote for at dyrke Gotvedgymnastik, få sol, frisk luft og prøve andre motionsformer. Som noget helt nyt arrangerer Allan et parallelt trænings­­forløb til dem, der hellere vil cykle, svømme og løbe.

De friske starter dagen med en svømmetur kl. 7.15 med Allan. Derefter kan du vælge fælles morgen­gymnastik ved poolen eller morgenløb med Allan. Du kan dyrke Gotved Puls med god energi om formiddagen. Senere på dagen kan du være med til mere rolig Gotvedgymnastik med tid til stræk og afspænding eller tage en tur på racercykel rundt på øen. Et par gange i løbet af ugen er der afspænding og parvis
massage af nakke eller ben.

Vi arrangerer også en fælles vandretur, en cykeltur, vand­aktiviteter ved lagunen og der er god tid til at deltage i La Santa Sports utallige tilbud. Du kan også vælge at sole ved poolen eller gå ture omkring lagunen.

Allans træning

Programmet er et godt startskud til din forårstræning. Kombinationen af svømning, løb og cykling styrker muskler og kredsløb. Kombinerer du det med en times Gotvedgymnastik om dagen, med udspænding, bevægeligheds- og koordinationstræning, har du større chance for at undgå skader og træningsstivhed.

Målgruppen er motionister, der tidligere har været i god form og gerne vil genoptage træningen, eller dig, der ikke har en rejsepartner, og gerne vil træne med andre.

På cyklen kommer vi rundt på øens gode veje og får en dejlig oplevelse af Lanzarotes unikke natur. Vi skal igennem vindistriktet, forbi nationalparken, op til den gamle hovedstad Teguise og måske også op over bjerget ved Tabayesco. Distancen varierer mellem 40-70 km, naturligvis med små pitstop undervejs. Når vi kommer hjem fra dagens tur, er der god tid til at få sig en vel­fortjent drink inden aftensmaden.

Man kan booke udmærkede racercykler på La Santa Sport. Book her

Vi rejser som et hold, selv om der to parallelle tilbud. Rejsen er i høj grad en social rejse, hvor man kan få nye bekendtskaber. Allans træning er tilrettelagt, så der er mulighed for at være med til den fælles vandretur og en tur på mountainbike. Vi spiser morgen- og aftenmåltider sammen i restauranten, der serverer en overdådig buffet. Når I ankommer, er der velkomstmøde med sangria og juice.

Tid og sted

Den 26. januar – 2. februar 2018 (uge 5) UDSOLGT
Den 2. – 9. februar 2018 (uge 6) UDSOLGT

På La Santa bor man i lejligheder. Læs om lejlighederne på www.clublasanta.com. Hvis man vælger at dele lejlighed med andre, bliver det billigere. Ønsker man udsigt, betaler man lidt mere for det. Har du ikke en rejsefælle, kan du dele lejlighed med en eller flere fra gruppen.

Pris

Kurserne i både uge 5 og 6 er udsolgt.

 

Om underviserne

Henriette Bolt

Leder af den SU-godkendte bevægelsespædagoguddannelse på Gotvedinstituttet og underviser hver uge på syv hold på instituttet.

Allan Hjort Mortensen

Allan arbejder i Disney og er fritidsmotionist og massør. Han har løbet flere marathon og været fartholder i Sparta gennem mange år.

Tilmelding
Send en mail til Henriette uddannelsen@gotved.dk  med følgende oplysninger:
• Navn (som det står i passet)
• Adresse
• Mailadresse
• Telefonnummer på alle der skal dele lejlighed
• Hvilken lejlighedstype I ønsker?
• Om I ønsker afbudsforsikring?


Underviser: Henriette Bolt.