La Santa 2019

Gotvedgymnastik med Henriette Bolt

Foto: Søren Nielsen

Gotvedinstituttet arrangerer ikke længere gymnastikrejser til La Santa, trods rejsernes store popularitet. Vi valgte i 2018 at indføre en miljøpolitik, der betyder, at Gotvedinstituttet arrangerer rejser i og i nærheden af Danmark. På grund af de omfattende globale klimaproblemer er vi alle nødt til at tage ansvar for at nedbringe CO2-udledning. Læs hele Gotvedinstituttets miljøpolitik her.

Se vores nye rejser og retreats i dejlige Danmark og smukke Sverige her.

 

Har du lyst til en aktiv ferie med Gotvedgymnastik, socialt samvær, cykel- og vandreture? Så er denne tur noget for dig. Henriette Bolt, uddannelsesleder på Gotved­instituttet, og hendes mand, Allan Hjort Mortensen, har planlagt en uge, hvor din krop får et energiboost. Vi tager til La Santa på øen Lanzarote for at dyrke Gotvedgymnastik, som Henriette underviser i, få sol, frisk luft og prøve andre motionsformer. Allan står for et parallelt trænings­­forløb til dem, der hellere vil cykle, svømme og løbe. Derudover har du mulighed for at deltage i de mange former for motion, der udbydes på La Santa.

Dagen starter med morgen­gymnastik kl. 8 ved poolen, derefter er der morgenløb med Allan. Vi dyrker gotvedgymnastik to gange dagligt, så kroppen bliver arbejdet godt igennem: Din krop bliver styrket, og du får ny energi af en uge med gymnastik hver dag. Henriette lægger vægt på, at musikken inspirerer, og variation i musikken er et vigtigt element for at få alsidig bevægelse.

Udover gymnastik arrangerer vi en fælles vandretur, en cykeltur, vand­aktiviteter ved lagunen, og der er god tid til at deltage i La Santa Sports utallige tilbud. Du kan også vælge at sole ved poolen, gå ture omkring lagunen eller låne en cykel og køre ture på øen.

Allans træning

er et tilbud til dig, der ønsker at komme i form med mere intens kredsløbstræning. Programmet er et startskud til træningen for dig, der måske drømmer om at deltage i en lille triatlon eller andre motionsarrangementer. Kombinationen af svømning, løb og cykling styrker muskler og kredsløb. Kombinerer du det med en times Gotvedgymnastik om dagen, med udspænding, bevægeligheds- og koordinationstræning, har du større chance for at undgå skader og træningsstivhed.

Målgruppen er motionister, der tidligere har været i god form og gerne vil genoptage træningen, eller dig, der ikke har en rejsepartner, og gerne vil træne med andre.

På cyklen kommer vi rundt på øens gode veje og får en dejlig oplevelse sammen af Lanzarotes unikke natur, naturligvis med små pitstop undervejs. I løbet af ugen får du mulighed for at komme på en lidt længere løbeture, alt efter energi og lyst. Du kan booke udmærkede racercykler på La Santa Sport. Mod betaling kan du også leje en lidt bedre cykel hele ugen. Book her

Vi rejser som et hold, selv om der to parallelle tilbud. Rejsen er i høj grad en social rejse, hvor du kan få nye bekendtskaber. Allans træning er tilrettelagt, så der er mulighed for at være med til den fælles vandretur og en tur på mountainbike. Vi spiser morgen- og aftenmåltider sammen i restauranten, der serverer en overdådig buffet. Når I ankommer, er der velkomstmøde med sangria og juice.

På La Santa bor man i lejligheder. Læs om lejlighederne her. Hvis du vælger at dele lejlighed med andre, bliver det billigere, og ønsker du udsigt, betales lidt mere for det. Har du ikke en rejsefælle, kan du dele lejlighed med en eller flere fra gruppen, men du skal være indstillet på, at en af jer skal sove i stuen, da der i lejligheder til to personer kun er ét soveværelse.

Tid og sted

• 25. januar – 1. februar 2019 (uge 5) UDSOLGT
• 22. februar – 1. marts 2019 (uge 9) UDSOLGT

Pris

Kontakt Henriette Bolt uddannelsen@gotved.dk for at få tilsendt priser på rejse og ophold på La Santa. Vi får 10 % rabat, da vi er en stor gruppe, og alle aktiviteter på La Santa er inkluderet i prisen. Det koster 6.-12.000 kr. (inkl. halvpension) afhængig af, hvor mange man bor sammen med og hvilken lejlighed, man ønsker.

Deltagelse i gymnastik og Allans træning koster 1.200 kr. De 200 kr. er en gave til Gotvedinstituttet. Det kan du læse mere om her.

Tilmelding
Send en mail til Henriette uddannelsen@gotved.dk  med følgende oplysninger:

Navn (som det står i passet)
Adresse
Mailadresse
Telefonnummer på alle, der skal dele lejlighed
Fødselsdato
Hvilken lejlighedstype I ønsker
Om I ønsker afbudsforsikring

 

Om underviserne

Henriette Bolt

Leder af den SU-godkendte bevægelsespædagoguddannelse på Gotvedinstituttet og underviser hver uge på syv hold på instituttet.

Allan Hjort Mortensen

Allan er fritidsmotionist og massør. Han har løbet flere marathon og været fartholder i Sparta gennem mange år.