På langrendsski i Norge

med Søren Ekman i uge 9 2018

20160224_632x356

Kan du lide at løbe langrendsski eller har lyst til at prøve det, så tag med Gotvedinstituttet på ski i uge 9 i 2018. Vi arrangerer rejsen i samarbejde med Ruby Rejser og benytter deres skihotel, Skarslia, i Bergsjøområdet i Hallingdal, Norge.

Hver dag er der stræk og bevægelse, så kroppen hurtigere kommer sig ovenpå strabadserne på løjperne. Søren Ekman, bevægelsespædagog og direktør for Gotvedinstituttet, står for morgengymnastik inden turen på fjeldet samt stræk og afspænding om eftermiddagen. Turen lægger op til hyggeligt samvær og frisk fjeldluft, så du vender energifyldt hjem efter en uge på ski.

Opholdet og fællesrejsen

Fællesrejser er Ruby Rejsers helt egen rejseform, hvor du som gæst er medansvarlig for en god skiferie, ”all inclusive”-rejser på Rubys helt egen måde. På en fællesrejse laver I maden sammen. Alle kommer på madhold normalt en dag om ugen. I resten af ugen nyder du de medrejsendes tryllerier i køkkenet. Ingen stuepige – du holder dit eget værelse og deltager i den fælles rengøring, så hotellet er rent og indbydende. Rammerne er afslappede, I kan altid lave en kop kakao, tage en mad eller bage en kage, når I kommer hjem fra skitur. Det er ikke muligt at købe drikkevarer, og man medbringer egne drikkevarer, hvilket er med til at give en billig skiferie i Norge. Der er dog mælk, saft og juice og som nævnt kaffe, te og kakao.

Ruby Rejser har sørget for menuer, opskrifter og leverer råvarer. Rubys madkoordinatorer sammensætter madgrupper og hjælper i gang.

Norges hyggeligste hotel

Hotellet har ca. 40 værelser alle med bad/toilet. En del af værelserne vender ud mod dalen, dem kalder vi udsigtsværelser. Der er værelser i alle størrelser, flest dobbeltværelser, men også 3- og 4-sengs værelser. Hvis I er en gruppe på 4, der ønsker at dele værelse, bedes I skrive til
Henriette Bolt: rejser@gotved.dk

Storkøkkenet er som skræddersyet til fællesrejseformen. Her er rigtig god plads til madholdet, og der er alt nødvendigt køkkenudstyr og en stor spisesal. Flere opholdsstuer med sofagrupper, tv-stue, hyggelig pejsestue og en meget stor festsal/bar i underste etage. Billard og bordtennis i kælderen. Hotellets størrelse giver gode muligheder for at trække sig tilbage og nyde aftenen i ro og mag. Indendørs swimmingpool og sauna. Skarslia har et dejligt svømmebad med store panoramavinduer og udsigt ud til den kolde sne.

Busrejsen

Der er afrejse fra Herlev St. fredag den 23/2 kl. 20. Bussen kører op gennem Sverige, og I ankommer til Skarslia lørdag den 24/2 ca. kl. 7:30 til morgenmad.

Der er hjemrejse igen lørdag den 3/3 omkr. kl. 19 efter aftensmaden. Planmæssig hjemkomst til Herlev St. den 4/3 kl. 7.

Medbring
• Langrendsski og støvler
• Tøj og indendørssko til bevægelse
• En træningsmåtte
• To små ballstik-bolde
• Sengelinned og håndklæder medbringes eller lejes for 120 kr. pr. sæt ved forudbestilling til ruby@ruby-rejser.dk

Ski kan lejes på stedet ved at kontakte: skarsliaski@gmail.com

Tilmelding

Tilmelding dobbeltværelse
Tilmelding enkeltværelse
Tilmelding udsigtsværelse
Tilmelding udsigtsværelse m. svalegang

Fristen for tilmelding er 1. oktober 2017. Ved afbestilling hæftes med depositum på 1.500,- per person.

Vi forbeholder os ret til at aflyse turen, hvis der er mindre end 10 tilmeldte, så spred budskabet om en helt fantastisk tur til de norske fjelde.

Pris
• Pris pr. person i delt dobbeltværelse inklusiv bustransport, ophold med fuldpension og gotvedgymnastik med Søren: 4.948 kr.

Tillæg
• Tillæg for enkeltværelse: 700 kr. Deleværelse muligt.
• Tillæg for udsigtsværelse: 300 kr./værelse. En del af værelserne er familierum.
• Tillæg for udsigtsværelse med svalegang 500 kr./værelser – få værelser, kun familierum for 4-7 personer.
• Sengelinned medbringes eller lejes for 120 kr. pr. sæt inkl. 2 håndklæder/skal ikke forudbestilles.