Lær at danse Shim Sham

Er du ny? Opret dig her!Kom og vær med til at lære Shim Sham fra bunden. Shim Sham er en festlig og swingende stepdans, som danses i fællesskab med andre på danseklubber i hele verden. Når musikken begynder, ved alle, hvad de skal gøre: Alle mødes på dansegulvet og danser de samme trin. Folk danser til to kendte numre: “Tain’t what you do, it’s the way that you do it” og “The Shim Sham Song”.

Vi gennemgår alle trinene, så du får forståelse for opbygningen af dansen og rytmen. Du får en skøn og lærerig lørdag med masser af dejlig musik, udfordrende trin, sved på panden og en festlig stemning sammen med resten af gruppen. Man kan ikke undgå at blive i godt humør af denne dans!

Medbring tøj, du kan bevæge dig i, samt indendørs sko med bløde såler. Alle kan være med. Jeg vil anbefale dig at se videoen nederst på siden, inden du møder op, så du får en fornemmelse af dansen og musikken.

Jeg glæder mig til at danse med dig. Det bliver sjovt!

Er du begynder, starter vi kl. 12.30 og lærer trinnene den første time. På det efterfølgende hold kan den mere øvede deltager slutte sig til fælles Shim Sham-dans fra kl. 13.30 – 15.30.

Der er en kort pause på 15 minutter, hvor du kan spise en medbragt snack, og vi tilbyder kaffe og te.


Underviser: Gitte Just Christensen i Gammel sal.

Priser:
390 kr. for begge kurser
260 kr. for øvet

  • Lørdag 21. september kl. 12.30-13.30 Begynder Tilmelding
  • Lørdag 21. september kl. 13.45-15.30 Øvet Tilmelding