Indre fitness

med De 5 Tibetanere

169_632x356
Er du ny? Opret dig her!De 5 Tibetanere er et anti-aging og anti-stress program, som styrker kroppens selvhelbredende kraft og evne til at regenerere. Øvelserne påvirker og stimulerer de hormonelle kirtler og nervesystemet, og det giver mere harmoni og balance i kroppen.

De 5 Tibetanere er fem enkle og kraftfulde energiøvelser, som alle kan udføre uanset alder. Du oplever hurtigt, at du får mere energi, mere indre ro, mere styrke, og mindre stress. Øvelserne kombineres med gotvedgymnastik og meditation, og denne kombination af østens visdom og vestlig tankegang skaber en perfekt sammenhæng og balance i kroppen.


Kursus 1

Dette kursus giver dig en grundig indføring i De 5 Tibetanere både praktisk og teoretisk. Du vil efterfølgende have en god basisviden til at praktisere øvelserne i din hverdag. På kurset bliver du også instrueret i forskellige meditationsformer, og gotvedgymnastik og afspændingen skaber sammen med De 5 Tibetanere en perfekt balance mellem kroppens indre og ydre virkelighed.

Underviser: Ullamai Rose Danielsen i Ny sal.
Pris: 520 kr.

• 
Søndag 12. januar kl. 10 –  14 Tilmelding


Kursus 2

Dette kursus er for dig, der har deltaget i kursus 1 eller har anden erfaring med at arbejde med De 5 Tibetanere. Måske har du ”glemt” øvelserne og kan ikke rigtig komme i gang igen. Eller måske ønsker du at komme videre og dybere. At arbejde med tibetanerne er en udviklingsproces, som hele tiden fører os videre og dybere. På kurset er der mulighed for individuel vejledning i at udføre øvelserne mest hensigtsmæssigt. Udover en fornyet fordybelse i øvelserne, supplerer vi med mentaltræning, som åbner for en større og dybere virkning af øvelserne. Vi vil fokusere mere intenst på åndedrættet både i Tibetaner-øvelserne og andre åndedrætsøvelser, og vi leger lidt med lyden. Du bliver præsenteret for flere meditationsformer og andre energiøvelser, som fokuserer på de enkelte chakraer og styrker energien i disse.

Underviser: Ullamai Rose Danielsen i Ny sal.
Pris: 520 kr.
• Søndag 1. marts 2020 kl. 10 -14. Tilmelding.


Kursus 3

På dette kursus tager vi udgangspunkt i den viden, vi har opnået på de to foregående kurser, og den erfaring, vi har opbygget ved at praktisere riterne. Vi vil arbejde mere specifikt med øvelser for de enkelte chakraer både fysisk, psykisk, mentalt, og spirituelt. Vi kommer dybere ned i hvilke symptomer og sygdomme, de forskellige chakras repræsenterer, og hvad du kan gøre for yderligere at aktivere og stimulere chakraerne. Vi kigger på hvilke tankemønstre og følelser, der kan ligge bag evt. ubalancer i chakraerne, og hvordan du her kan bruge tankens kraft som et kraftfuldt redskab. Vi bruger lyd, farver og den dybere indsigt, vi opnår, til at komme videre ved at meditere på de enkelte chakraer. Som på de to foregående kurser, supplerer vi også her med gotvedgymnastikkens svingende og rytmiske bevægelser til dejlig musik samt afspænding, så du kan føle dig fornyet, inspireret og afspændt i krop, sind og ånd.

Underviser: Ullamai Rose Danielsen i Ny sal.
Pris: 520 kr.
• Søndag 3. maj 2020 kl. 10 – 14. Tilmelding.