Indre fitness

med De 5 Tibetanere

169_632x356
Er du ny? Opret dig her!De 5 Tibetanere er et anti-aging og anti-stress program som styrker kroppens selvhelbredende kraft og evne til at regenerere. De påvirker og stimulerer de hormonelle kirtler og nervesystemet, og det giver mere harmoni og balance i kroppen. De 5 Tibetanere er 5 enkle og kraftfulde energiøvelser som kan udføres af alle uanset alder. Du vil hurtigt opleve at du får mere energi, mere indre ro, mere styrke, og mindre stress. Øvelserne kombineres med Gotvedgymnastik og meditation, og denne kombination af østens visdom og vestlig tankegang skaber en perfekt sammenhæng og balance i kroppen.


Kursus 1

Dette kursus giver dig en grundig indføring i De 5 Tibetanere både praktisk og teoretisk. Du vil efterfølgende have en god basisviden til at praktisere øvelserne i din hverdag. På kurset vil du også blive instrueret i forskellige meditationsformer, og Gotvedgymnastik og afspændingen skaber sammen med De 5 Tibetanere en perfekt balance mellem kroppens indre og ydre virkelighed.

Underviser: Ullamai Rose Danielsen i Ny sal.
Pris: 520 kr.
• Søndag 13. januar 2019 kl. 10.00-14.00. UDSOLGT. Kurset er afholdt


Kursus 2

Dette kursus er for dig som har deltaget på kursus 1, eller har anden erfaring med at arbejde med De 5 Tibetanere. Måske har du ”glemt” øvelserne og kan ikke rigtig komme i gang igen. Her er muligheden. Eller du ønsker at komme videre og dybere. At arbejde med Tibetanerne er en udviklingsproces som hele tiden fører os videre og dybere. Der vil her være mulighed for en individuel vejledning i at udføre øvelserne mest hensigtsmæssigt. Udover en fornyet fordybelse i øvelserne, vil vi supplere med mentaltræning som åbner op for en større og dybere virkning af øvelserne. Vi vil fokusere mere intenst på åndedrættet både i Tibetanerøvelserne og andre øvelser for åndedrættet, og vi leger lidt med lyden. Du vil blive præsenteret for flere meditationsformer og andre energiøvelser som fokuserer på de enkelte chakras og styrker energien i disse.

Underviser: Ullamai Rose Danielsen i Ny sal.
Pris: 520 kr.
• Søndag 24. februar 2019 kl. 10.00-14.00. Tilmelding.


Kursus 3

På dette kursus tager vi udgangspunkt i den viden vi har opnået på de 2 foregående kurser og den erfaring vi har opbygget ved at praktisere riterne. Vi vil arbejde mere specifikt med øvelser for de enkelte chakras både fysisk, psykisk, mentalt, og spirituelt. Vi kommer dybere omkring hvilke symptomer og sygdomme de forskellige chakras repræsenterer, og hvad du kan gøre for yderligere at aktivere og stimulere chakraerne. Vi kigger på hvilke tankemønstre og følelser der kan ligge bag evt. ubalancer i chakraerne og hvordan du her kan bruge tankens kraft som et kraftfuldt redskab. Vi bruger lyd, farver og den dybere indsigt vi opnår til at komme videre ved at meditere på de enkelte chakras. Som på de 2 foregående kurser vil vi også her supplere med Gotved gymnastikkens svingende og rytmiske bevægelser til dejlig musik samt afspænding så du kan føle dig fornyet, inspireret og afspændt i krop, sind og ånd.

Underviser: Ullamai Rose Danielsen i Ny sal.
Pris: 520 kr.
• Søndag 7. april 2019 kl. 10.00-14.00. Tilmelding.