Gå dig til glæde og overskud

Er du ny? Opret dig her!Du kender sikkert Lisbeth Olesen fra Politiken, Go’ morgen Danmark på TV2 og andre medier som Danmarks gå-ekspert. Nu kan du komme på kursus med Lisbeth, der er bevægelsespædagog og gå-instruktør, og få træning og tips til at gå godt.

Hvorfor er det vigtigt at gå godt? Når du træner kroppen rigtigt, får du stærkere fødder, ben og hofter. Din ryg bliver stærk og din holdning mere rank, når et rigtigt afsæt udløser reflekserne op igennem kroppen. Du får en række positive virkninger ud af det: Du kan slippe dårlige spændinger i skuldre, nakke og arme, og din vejrtrækning bliver friere.

På kurset gennemgår og træner Lisbeth de relevante kropsdele og funktioner med udgangspunkt i Gotvedgymnastikken, der netop er baseret på vores medfødte, naturlige bevægelsesmønster. Vi sætter med udgangspunkt i dårlige og ubevidste gåvaner fokus på de enkelte kropsdeles bevægelse, rytme, armenes dynamiske sving med mere, så du går, svinger og bevæger din krop i en god og stærk balance. På den måde får du trænet hele kroppen igennem, din kropsbevidsthed øges, og du vil få mere energi af at gå.

Med en god og afslappet gang, der ikke koster unødig energi, har du overskud til at blive mere nærværende. På den måde bliver gåturen også en mental pause.

Mød op i tøj, du kan gå og bevæge dig frit i og gode sko. Vi mødes i Gotvedinstituttets Ny Sal på Vodroffsvej 51 og går ud i verden. Efter gåtræningen slutter vi i salen til opsamling. Du har mulighed for at lægge taske og overflødigt overtøj i omklædningsrummet.

Følg Lisbeth Olesen på Instagram: faamereudafdingang


Underviser: Lisbeth Olesen i Ny Sal.
Pris: 520 kr.
• Kurset er desværre aflyst!