Hanne Herlin Jensen

Født 1962
Tlf. 50 70 25 92
e-mail

Uddannelse
Bevægelsespædagog 1992
Yogalærer 2010
Mindfulnessinstruktør 2010
Stemmetræning ved Lisbeth Hultman samt efteruddannelsesforløb ved DGI og Connie Kragelund.

Nuværende beskæftigelse
Leder af min egen virksomhed Ananda yoga i Gilleleje, som jeg driver med min veninde og kollega Charlotte Inannah Fruergaard. Underviser i yoga, Gotvedgymnastik, mindfulness og enetimer. Underviser i erhvervslivet og er tilknyttet Uddannelsen til bevægelsespædagog på Gotvedinstituttet.
Jeg arrangerer rejser med vandring, yoga og Gotvedgymnastik i Frankrig, på Bornholm og Bali. Afholder løbende workshops i eget regi, ved konferencer i Kysthusene og hvor der er bud efter mine kompetencer.

Tidligere beskæftigelse
Aftenskoler, Gotvedforeningen, Daghøjskolen ”Kys en tiger”.
Yoga for mænd, yoga for kvinder samt massør i Sundhedsordningen ved ISG i Gladsaxe.
Har undervist i faget Kropbevidsthed og afspænding på uddannelsen på Gotvedinstituttet i en menneskealder.
Freelanceunderviser i krop, kommunikation og stemmetræning i Novo Nordisk, SKAT, Danmarks Nationalbank, FLSmidth, Widex m.fl.

Andet
Min største og vigtigste kompetence er at møde gruppen og den enkelte lige der, hvor de er. Jeg har et fint udviklet sanseapparat, som ved, hvad der skal til for at skabe en undervisningstime, der rummer de fleste deltagere.
Jeg elsker at se mennesker folde deres potentiale ud, hvad enten jeg underviser i yoga, mindfulness, Gotvedgymnastik, rytme og stemme eller enetimer. For mig er det nærværet og kontakten, der bærer timen og inviterer den enkelte til at udtrykke sig gennem yoga, leg, bevægelse og lyd til gavn for det hele menneske. Jeg har aldrig mødt et menneske, som er gået nedtrykt fra en bevægelses- eller yogatime hos mig eller mine kolleger. Yoga på Gotvedinstituttet er indre gymnastik for krop og sjæl.
Jeg underviser med nænsomhed, stor faglig viden og høj kvalitet.
Jeg bor i Gilleleje i et mindre bofællesskab og er lige blevet farmor.
Jeg har tre voksne børn.

Se en kort video fra Hannes kursus “Yogamind”: