Praktisk information

Tilmelding

Tilmeld dig et af vores 64 hold om ugen eller de spændende kurser, vi afholder året rundt. Hvis du ikke kan klikke på tilmeld, er holdet fyldt. Er du ny kunde, skal du oprette en profil, før du tilmelder dig.

Vi har to sale, og du kan her se alle mulighederne i Ny Sal og i Gammel Sal. Du kan booke flere lektioner, efter at have betalt for den første. Du skal blot lukke bookingvinduet uden at logge ud, hvorefter går du ind i kalenderen og booker den næste. Venligst vis kvittering for enkeltbooking til underviseren på telefon eller udskrift.

Du kan til- og framelde dig når som helst. Når du vælger ”Tilmeld måned” som din online betalingsform, går vi ud fra at du ønsker at starte med det samme. Du betaler for resten af denne måned samt den næste måned. Hvis du først ønsker at starte den 1., skal du give kontoret besked inden tilmelding. Framelding skal ske skriftligt med en måneds varsel til kontor@gotved.dk.

Booking af enkeltlektioner er muligt fra september 2017.

NB! Når du vælger ”Tilmeld månedsvis betaling”, betaler du nu for resten af indeværende måned og næste. Herefter trækkes du hver d. 2. i måneden til og med 2. maj.

Afbud

Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde. Ved afmelding senest tre uger før til kurser refunderes det fulde beløb.

Din tilmelding til hold er gældende til og med maj 2018. Ønsker du at blive udmeldt før, skal det ske skriftligt til kontoret. Vi har en udmeldelsesfrist på en måned gældende fra den kommende første.

Afmelding sker efter aftale med kontoret, og skulle man her have betalt for hele sæsonen, refunderes det resterende beløb. Der modtages betaling fra følgende korttyper: Dankort og Visa Dankort.

Rabatter

Du kan opnå tre forskellige typer rabat på Gotvedinstituttet:

Hvis du deltager på flere hold, får du rabat på 60 kr. pr. ekstra hold. Da rabatten ikke trækkes automatisk, skal du kontakte kontoret.

Du kan også opnå rabat ved at skaffe en ny deltager. Her sparer du en måneds kontingent. Kontakt kontoret for yderligere information.

Alle studerende får 50% studierabat på alle hold og kurser. Send en mail til kontoret om, hvilket hold du er tilmeldt, kopi af studiekort og kontonummer.

Sæson og lukkedage

Sæsonen går fra 2. september til 31. maj. Der er ferielukket på alle helligdage, og juleferie fra og med 22. december til og med 3. januar. Der er påskeferie fra og med tirsdag 27. marts til og med 2. april 2018. Gotvedinstituttet holder hverken efterårsferie eller vinterferie. Der oprettes hvert år sommerhold i juni og august.

Omklædning

Gammel Sal har to omklædningsrum med stort fælles bruserum i kælderen. Der er adgang til omklædningen ca. 20 minutter før og efter gymnastiktimen. I Ny Sal (på 3. sal) er der ét omklædningsrum, og til visse hold benyttes læreromklædning i kælderen som supplement. På 3. sal er der desværre kun 1 bruser, men har du brug for et bad, kan det som regel lade sig gøre i kælderen. I Ny sals omklædningsrum er der adgang ca. 10-15 før og efter gymnastiktimen.

Den sidste, som går ind i salen ved timens begyndelse sørger for, at døren til hovedtrappen er låst. Hav altid værdigenstande med ind i salen – men husk at slukke mobiltelefonen!

Medbring

Alt, hvad du behøver, er et håndklæde, der af hygiejniske grunde lægges over de madrasser, vi har i salene. Du kan også medbringe en flaske vand. Gotvedgymnastik udføres fint på bare tæer, men skridsikre strømper eller indendørs sko kan anvendes, hvis der er behov for det. I Ny Sal er der gulvvarme om vinteren.

Parkering

Du kan parkere på Vodroffsvej og i sidegaderne. Se Frederiksberg kommunes parkeringsregler her.