Praktisk information

Tilmelding

Tilmeld dig et af vores 64 hold om ugen eller de spændende kurser, vi afholder året rundt. Hvis der ingen tilmeldingsmulighed er, er holdet fyldt. Er du ny kunde, skal du oprette en profil før du tilmelder dig.

Vi har to sale, og du kan her se alle mulighederne i Ny Sal og i Gammel Sal. Du kan booke flere lektioner, efter at have betalt for den første. Du skal blot lukke bookingvinduet uden at logge ud, hvorefter går du ind i kalenderen og booker den næste. Venligst vis kvittering for enkeltbooking til underviseren på telefon eller udskrift.

NB! Når du vælger ”Tilmeld månedsvis betaling”, betaler du nu for resten af indeværende måned og næste. Herefter trækkes du hver d. 2. i måneden til og med 2. maj.

Booking af enkeltlektioner er muligt fra oktober 2017.

Sæson og lukkedage

Sæsonen går fra 2. september til 31. maj. Der er ferielukket på alle helligdage, og juleferie fra og med 22. december til og med 4. januar. Der er påskeferie fra og med 11. april til og med 17. april. Gotvedinstituttet holder hverken efterårsferie eller vinterferie. Der oprettes hvert år sommerhold i juni og august.

Du kan til- og framelde dig når som helst. Når du vælger ”Tilmeld måned” som din online betalingsform, går vi ud fra at du ønsker at starte med det samme. Du betaler for resten af denne måned samt den næste måned. Hvis du først ønsker at starte den 1., skal du give kontoret besked inden tilmelding. Framelding skal ske skriftligt med en måneds varsel til kontor@gotved.dk.

Omklædning

Gammel Sal har to omklædningsrum med stort fælles bruserum i kælderen. Der er adgang til omklædningen ca. 20 minutter før og efter gymnastiktimen. I Ny Sal (på 3. sal) er der ét omklædningsrum, og til visse hold benyttes læreromklædning i kælderen som supplement. På 3. sal er der desværre kun 1 bruser, men har du brug for et bad, kan det som regel lade sig gøre i kælderen. I Ny sals omklædningsrum er der adgang ca. 10-15 før og efter gymnastiktimen.

Den sidste, som går ind i salen ved timens begyndelse sørger for, at døren til hovedtrappen er låst. Hav altid værdigenstande med ind i salen – men husk at slukke mobiltelefonen!

Medbring

Alt, hvad du behøver, er et håndklæde, der af hygiejniske grunde lægges over de madrasser, vi har i salene. Du kan også medbringe en flaske vand. Gotvedgymnastik udføres fint på bare tæer, men skridsikre strømper eller indendørs sko kan anvendes, hvis der er behov for det. I Ny Sal er der gulvvarme om vinteren.

Parkering

På Vodroffsvej og i sidegaderne er der 2 timers parkering mellem 8 og 20 på hverdage, og mellem 8 og 15 på lørdage.