Information

Sæson og lukkedage

Sæsonen går fra 1. september til 31. maj. Der er ferielukket på alle helligdage, og juleferie fra og med 22. december til og med 4. januar. Der er påskeferie fra og med 11. april til og med 17. april. Gotvedinstituttet holder hverken efterårsferie eller vinterferie. Der oprettes hvert år sommerhold i juni og august.

Du kan til- og framelde dig når som helst. Når du vælger ”Tilmeld måned” som din online betalingsform, går vi ud fra at du ønsker at starte med det samme. Du betaler for resten af denne måned samt den næste måned. Hvis du først ønsker at starte den 1., skal du give kontoret besked inden tilmelding. Framelding skal ske skriftligt med en måneds varsel til kontor@gotved.dk.

Omklædning

Gammel Sal har 2 omklædningsrum med stort fælles bruserum i kælderen. Der er adgang til omklædningen ca 20 minutter før og efter gymnastiktimen.
I Ny Sal (på 3. sal) er der 1 omklædningsrum og til visse hold benyttes læreromklædning i kælderen som suplement. Heroppe er der desværre kun 1 bruser, men har du brug for et bad så kan det som regel lade sig gøre i kælderen. I ny Sals Omklædningsrum er der adgang ca 10-15 før og efter gymnastiktimen.
Den sidste som går ind i salen ved timens begyndelse sørger for at døren til hovedtrappen er låst. Hav altid værdigenstande med ind i salen – men husk at slukke mobiltelefonen!

Medbring

Alt hvad du behøver er et håndklæde der af hygieniske grunde lægges over de madrasser som findes i salene. Du kan også medbringe en flaske vand. Gotvedgymnastik udføres fint på bare tæer, men skridsikre strømper eller indendørs sko kan anvendes hvis der er behov for det. I Ny Sal er der gulvvarme om vinteren.

Parkering

På Vodroffsvej og i sidegaderne er der 2 timers parkering mellem 8.00 og 20.00 på hverdage, og mellem 8.00 og 15.00 på lørdage.