Massage

Behandling, velvære og afspænding

Vælg massage hos os, når du har lyst til at forkæle dig selv og få større overskud, eller når du har et kropsligt problem, du trænger til at arbejde dybere med. Vi kalder vores massage for Gotvedmassage, da det er en dynamisk, opbyggende og afspændende massageform, der giver opmærksomhed, styrke, energi og velvære i kroppen.

En massagetid varer 60 minutter og koster 660 kr.

Bliver du forhindret i at dukke op til din massage, kan du få pengene retur op til 24 timer før ved henvendelse til kontoret.

Book din tid til massage i kalenderen.

Hvis du ikke allerede er medlem hos os, så skal du først oprette dig her

Når du skal have massage, møder du op på Vodroffsvej 51 og går ind i gården. Her ringer du på den grønne dør.

Om massage på Gotvedinstituttet

Vores massage er udviklet på uddannelsen til bevægelsespædagog, og alle bevægelsespædagoger er uddannede i at give Gotvedmassage. Den er sammensat af klassisk massage, shiatsumassage og intuitiv massage med supplerende kurser i triggerpunktmassage og kraniosakralterapi.

Behandling med Gotvedmassage anskueliggør, hvorfor eventuelle smerter eller dysfunktioner opstår. Passive stræk (det vil sige stræk udført af massøren) inddrages for sammen med massagen at styrke og stimulere det dybe åndedræt. Det passive stræk skaber bevidsthed om sammenhæng mellem muskler og led, hvilket er en vigtig grundtanke i Gotvedmassage.

Denne massageform har en forebyggende og helbredende effekt og kan med stort udbytte benyttes af alle, som blot ønsker velvære i kroppen.

Massører på Gotvedinstituttet

Dorrit Stender-Petersen
Jeg arbejder både med fysiurgisk og afspændende intuitiv massage, alt efter den enkeltes behov. Jeg arbejder i dybden med de områder, hvor der er spændinger eller smerter. Jeg vil ofte give dig øvelser, som du kan arbejde videre med derhjemme.
Med massagen vil du modtage omsorg, opnå større kropsbevidsthed – og dermed opleve mere vitalitet og bevægelsesfrihed i hverdagen.
Min massage er desuden inspireret af min videreuddannelse som Rosenterapeut.

Jette Hjulmand
Min massage tager udgangspunkt i dine behov. Måske du har en specifik spænding omkring skuldre og nakke som medfører hovedpine. Det kan også være trætte løbe ben. Eller du trænger til at slappe helt af med en blid massage af hele kroppen.

Steffen Adamsen
Som behandler / massør, arbejder jeg intuitivt og forsøger altid, at tilføre energi til klientens udtrykte aktuelle behov.
Jeg har suppleret mine uddannelser med diverse kurser, blandt andet: Kraniosakralterapi, stolemassør og Reiki healing. Jeg har deltaget i kurser med shiatsu, touch for health, kinesiologi og reflekszoneterapi.

Christina Suadicani
Jeg lægger vægt på, at behandlingen skal være en god oplevelse for dig, og den tager altid udgangspunkt i dig og dine ønsker.  Jeg giver både dybdegående og blid wellnessmassage, alt efter dit behov, og er altid fokuseret på at give en grundig og helhedsorienteret massage med fokus på at skabe fornyet energi og øget kropsbevidsthed. Jeg benytter mig blandt andet af triggerpunktbehandling og giver dig også gerne øvelser, som kan afhjælpe dine spændinger.

Nina Rud Hansen
Jeg arbejder primært intuitivt med massage. Sammen finder vi ud af, om jeg skal fokusere på et specifikt område eller hele kroppen, og om det skal det være fysiurgisk eller afspændende massage, eller måske en blanding. Det er dit behov, jeg tilgodeser. 3 grundige massøruddannelser ligger som solid faglighed bag mit arbejde, som jeg tilpasser den enkeltes behov. Ud over at være Gotveduddannet bevægelsespædagog og massør, så har jeg en fysiurgisk massageuddannelse, samt en uddannelse som healingsmassør og samtaleterapeut.

Else Wang
Med massagen vil du opleve at få en dybere og mere fri vejrtrækning. Områder i din krop, som føles overspændt eller smertefulde, vil jeg nænsomt afhjælpe. Du får gennem massagen indsigt i dit spændingsmønster og blive mere bevidst om din krop. Jeg arbejder med pulserende og frigørende greb, som løsner muskler og led og øger gennemstrømning i blod-, lymfe og nervebaner. Når man trækker vejret mere frit og dybt, bliver kroppen afspændt, og du vil umiddelbart mærke en dejlig, rolig og tilpas fornemmelse i kroppen. Jeg har suppleret min massageuddannelse fra Gotvedinstituttet med kursus i kraniosakralterapi, massagekursus hos ManuVision, og jeg bliver ved med at lære noget af alle de mennesker, jeg har mellem hænderne.