Kom til infomøde om uddannelsen 25/9

Tag en uddannelse, der kan forandre dit liv!

Har du lyst til at gøre krop og bevægelse til din levevej? Så skal du vælge Gotvedinstituttets uddannelse til bevægelsespædagog.

Kom til informationsmøde torsdag den 25. september kl. 18-19.30. Uddannelsesleder Henriette Bolt og to undervisere på uddannelsen gennemgår fagene, erhvervsmulighederne og det menneskesyn, der ligger til grund for bevægelsespædagogikken. Vi svarer selvfølgelig på alle de spørgsmål, du har til uddannelsen.

Bevægelsespædagoguddannelsen er en lille, men fagligt meget ambitiøs uddannelse, hvor ledelse og undervisere i høj grad fokuserer på læring og udvikling. Uddannelsen er en fuldtidsuddannelse og SU-berettiget. Næste uddannelsesstart er september 2018.

Vi glæder os meget til at se dig. Tilmeld dig ved at sende en mail til uddannelsesleder Henriette Bolt på: uddannelsen@gotved.dk.

Har du ikke mulighed for at deltage den 25. september, er du altid er velkommen på instituttet. Ring 28 88 16 44 eller skriv til uddannelsen@gotved.dk og få en aftale.

Udgivet i aktuelt

Er du ny? Kom til gratis træning

Første torsdag i hver måned kan du komme til gratis træning kl. 18.25 eller kl. 19.30, hvis du er ny på Gotvedinstituttet. I disse to timer er undervisningen netop lagt an på at give nye deltager et godt indblik i, hvordan vi træner. Du behøver ikke tilmelde dig – bare mød op, og du må selvfølgelig gerne tage venner med. Holdene er for 30-50-årige.

Vi glæder os til at se dig!

Udgivet i aktuelt

Tag med på ski i Norge 23/2-18

Tag med Gotvedinstituttet på langrendsski i uge 9. Søren Ekman står for morgengymnastik hver dag inden turen på fjeldet samt stræk og afspænding om eftermiddagen. Turen lægger op til hyggeligt samvær og frisk fjeldluft, så du vender energifyldt hjem. Vi glæder os til at se dig.

Læs mere og tilmeld dig her

Udgivet i aktuelt

Kun for mænd: “Fra regnorm til anakonda” 29/9

Et kursus for mænd, der vil have styr på musklerne og funktionen i og omkring bækkenet. Den nyeste forskning viser, at det ikke kun er vores evne til at holde tæt, der er afhængig af bækkenbundsmusklerne. En veltrænet bækkenbund gavner også rejsningen.

Læs mere og tilmeld dig her

Udgivet i aktuelt

Træn dine fødder 6/10

Fødderne bærer dig gennemsnitligt 10-15.000 skridt per dag. Ved hvert skridt trænes foden, hvis den altså får lov. Fødderne er heldigvis et af de områder, hvor træning hurtigt giver resultater, og det er aldrig for sent at komme i gang. Kom og få gode råd og masser af viden den 6. oktober.

Læs mere og tilmeld dig her.

Udgivet i aktuelt

Få en stærk bækkenbund 4/11

På dette kursus lærer du at mærke din bækkenbund og om bækkenbundsmusklerne arbejder, som de skal. Du lærer, hvordan du får fat i de rette muskler og hvor meget træning, der skal til for at vedligeholde eller genskabe balancen i bækkenbunden.

Læs mere og tilmeld dig her

Udgivet i aktuelt

Ro i krop og hoved: Indre fitness 7/10

Få harmoni og balance i kroppen. De 5 Tibetanere er fem enkle og kraftfulde energiøvelser, som alle kan udføre uanset alder. Du oplever hurtigt, at du får mere energi, mere indre ro, mere styrke og mindre stress.

De 5 Tibetanere er et anti-aging og anti-stress program, der styrker kroppens selvhelbredende kraft og dens evne til at regenerere. Øvelserne påvirker og stimulerer de hormonelle kirtler og nervesystemet og giver harmoni og balance i kroppen.  Vi kombinerer øvelserne med Gotvedgymnastik og meditation, og det skaber en perfekt sammenhæng og balance i kroppen.

Læs mere og tilmeld dig her

Udgivet i aktuelt